Wednesday, February 13, 2008

Microsoft, you're nuts!

What the heck did Microsoft install on my Vista Tablet PC overnight? This is crazy! Where is my heart medication? I feel dizzy. My head is spinning. Where is SP1 for Vista?

Microsoft fixes 17 flaws in 11 patches; 6 are 'critical'. LOL at you ****heads! I own a Mac. Uh oh, I own a WinPC too.

If you run Windows, you better read this. http://www.news.com/8301-10789_3-9870399-57.html?tag=newsmap I suppose you can just click on the link. Hopefully it won't crash your WinOS.

My favorite part from the news.com article above, is the following quote: "Tim Rains, security response communications lead for Microsoft, humorously noted that "Windows Vista SP1 and Windows Server 2008 are not affected by any of today's bulletins." They're not affected because they are not yet available to the public."

I'm now going to LMAO all the way to work, because as "A Computer Pro" I'm sure I'll be very busy today. Wait a second... I'd rather be relaxing on the beach with an MacBook Air and a tall glass of Mountain Zin.

-gj (acomputerpro)

6 comments:

Water Lion said...

Nhanh như điện chúng tôi với những dịch vụ tiêu biểu như: dịch vụ gửi đi nha trang, dịch vụ gửi hàng ra hà nội, dịch vụ gửi hàng vào sài gòn. Đặc biệt khi bạn cần gửi hàng từ sài gòn đi nha trang chúng tôi cũng sẵn sàng đáp ứng nhu cầu của bạn.

Ngoài ra khi cần nơi nhận đặt hàng amazon hay dịch vụ chuyển hàng từ mỹ về việt nam thì cũng chỉ cần liên hệ với chúng tôi. Chúng tôi sẽ giúp bạn vận chuyển hàng từ mỹ về việt nam. Đến với chúng tôi để mua hang my theo cách dễ dàng nhất. Ngoài ra chúng tôi còn có dịch vụ giao hàng tận nơi tphcmcho thuê kho tại quận 7.

VTazdecor said...

Sài Gòn ồn ào náo nhiệt giữa thành phố phồn hoa này tìm một không gian yên tĩnh, thư giãn giúp bạn được thả lỏng người tận hưởng khoản khắc yên bình. Thì không quá khó không vì hiện nay có nhiều không gian quán cafe yên tĩnh tại sài gòn với các quán cafe đẹp ở tphcm được mọi người biết đến với không gian ấm cúng tạo cảm giác gần gũi thân quen.Chắc hẳn sẽ là sự lựa chọn hoàn hảo cho bạn. Hôm nay chúng tôi thiết kế thi công nội thất giúp bạn chọn lựa không gian thiết kế quán cafe phù hợp với xu hướng hiện nay.

Unknown said...

20170627 junda
coach outlet online
louis vuitton outlet
thomas sabo charms
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
omega outlet
Nike Free shoes
michael kors outlet clearance
michael kors canada
mulberry handbags

Unknown said...

ship hang my gia re

chenminghui said...

michael kors outlet
ralph lauren uk
moncler outlet online
moncler outlet
supreme hoodie
polo outlet
nmd adidas
rolex watch
lacoste polo
cheap ray bans
chenminghui20180507

vantaiconthoi.vn - Vận tải Con thoi said...

Thanks for sharing.
Nếu cần gửi hàng đi phú quốc hay vận chuyển hàng hóa hãy liên hệ bên mình nhé.